Activitats Camping Riera Merlès

Menu:

Rutes GPS Camping Riera Merlès

Zona WiFi

Logo Camping Riera Merlès

Preus i
Reserves

Bungalows
Temporada
Estades curtes

Ofertes

Bungalows
Temporada

Situació

Com arribar-hi

Informació

Demana'ns informació

Documentació

Plànol camping Plànol
Normatives camping Reglament
Publicitat camping Publicitat

YouTube

Parcel·les                  Camping Riera Merlès  1ª ****

Un espai per a tu i la teva família

Si teniu una caravana, una autocaravana o simplement una tenda, us oferim un espai de 80 m2 perquè us hi instal·leu còmodament. Disposem de 200 parcel·les numerades envoltades d'arbres i equipades amb llum, aigua i TV per cable. Aquesta és la manera de passar les vacances més a prop de la natura. Tenim diverses tarifes per a estades curtes i per a diferents tipus de temporada. Escolliu la que més s'ajusti a les vostres necessitats i preferències.

     Preu i Reserva        Situació       Informació i Contacte

Imagina-t'ho
 

El Càmping Riera Merlès és un càmping de muntanya situat a 654 metres d'altitud.
Les parcel·les estan situades en un terreny pla amb molt poc desnivell i ocupen una extensió de 4.5 hectàrees. Els arbres que envolten cadascuna de les parcel·les són de fulla caduca, majoritàriament pollancres, àlbers blancs i acàcies que permeten gaudir d'una bona ombra a l'estiu i deixen entrar el sol al hivern.
Totes les parcel·les estan distribuïdes al voltant d'un únic edifici de serveis (veure plànol) que acull totes les instal·lacions relacionades amb la higiene.
Els punts d'aigua estan situats de manera que s'hi pugui accedir des de la mateixa parcel·la.
El subministrament elèctric a cada parcel·la s'efectua mitjançant l'ús d'una connexió homologada amb presa de terres i el cable elèctric ha de ser anti-humitat.
Al Càmping Riera Merlès només autoritzem la instal·lació en les parcel·les de mobiliari propi de càmping que s'ha de col·locar en la parcel·la seguint l'ordre que establim.

© 2022 Càmping Riera Merlès, Camp Salzelles s/n 08619 Borredà Bergueda (Barcelona) Catalunya España, Telf.- 937441263